ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است برخورد قاطع شهرداری مشهد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز آغاز توزیع بلیت‌های رایگان استخر روباز بوستان ملت مشهد کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید بزرگترین رویداد فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت خراسان رضوی است کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل احتمالی و وقوع آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه‌های شهری بیش از هر زمان دیگری در حال بهره‌برداری هستند آماده‌باش ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) احداث ۶ پل در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، حدفاصل بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی و شهرک صنعتی پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری و احتمال وقوع صاعقه و تگرگ در مشهد شهردار منطقه ۱۰ مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) و چپ‌گرد بولوار شاهنامه، دو مگاپروژه منطقه ۱۰ هستند آهنگ تاریخ در «میل آهنگان» | درباره میل اخنگان، یکی از بناهای تاریخی حومه مشهد در شمال شرق توس سالن معراج بهشت‌رضا(ع) مشهد تا شهریورماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های عمرانی سازمان مدیریت آرامستان‌ها | توسعه ۳۵ هکتاری بهشت‌رضا(ع) در سال ۱۴۰۳ مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد مقدس: در اردیبهشت ۱۴۰۴، به بیش از دو میلیون و ۵۷۱ هزار زائر و مجاور خدمات ارائه شد نجات ۲ هزار چنار در خیابان کوهسنگی مشهد هوای کلانشهر مشهد در آستانه وضعیت هشدار (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

شهردار مشهد: شهرداران مناطق، رؤسای حوزه‌های انتخابیه هستند | هیچ محدودیتی برای تبلیغات کاندیدا‌های انتخابات ۱۱ اسفند در سطح شهر نداریم

  • کد خبر: ۲۱۳۴۰۴
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
شهردار مشهد: شهرداران مناطق، رؤسای حوزه‌های انتخابیه هستند | هیچ محدودیتی برای تبلیغات کاندیدا‌های انتخابات ۱۱ اسفند در سطح شهر نداریم
شهردار مشهد گفت: فضا به صورت مشترک، برابر و مساوی برای تمام نامزد‌ها فراهم است. شهرداری مشهد هیچ منع و محدودیتی در حوزه تبلیغات انتخاباتی برای کاندیدا‌ها ندارد.

محمدرضا قلندر شریف در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در حاشیه برگزاری مانور انتخابات ۱۴۰۲ شهرستان مشهد عنوان کرد: تمام مسئولین و مردم پای کار آمده‌‎اند تا انتخابات پرشوری را در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ داشته باشیم. تمام دستگاه‌ها، مسئولین و کسانی که دل به انقلاب و نظام دارند، پای کار انتخابات آمده‌اند تا در ادامه حماسه پرشور راهپیمایی ۲۲ بهمن، حماسه ویژه‌تری را در ۱۱ اسفند با مشارکت حداکثری رقم بزنند.

وی افزود: شهرداری مشهد در راستای وظایف قانونی و مسئولیت‌هایی که در حوزه فضاآرایی شهری دارد در این زمینه به صورت ویژه ورود کرده است. برای نخستین بار در انتخابات، شهرداران مناطق مشهد رؤسای حوزه‌های انتخابیه هستند. شهرداران مناطق در حوزه اجرای انتخابات و در راستای موارد قانونی که در اختیار قرار دادن امکانات شهرداری در راستای مفاد قانونی است، پررنگ و پرتلاش ورود خواهند کرد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که روی آن به طور ویژه کار کرده‌ایم، بحث فضاآرایی شهری در مناسبت‌های مختلف است. از این به بعد محوریت و تمرکز ما بر موضوع انتخابات خواهد بود. شهروندان، سطح شهر مشهد را ملاحظه می‌کنند. از اعیاد رجبیه فضاآرایی را آغاز کردیم، دهه فجر و سپس اعیاد شعبانیه را در پیش داشتیم. روز یکشنبه ۶ اسفند ماه نیز جشن نیمه شعبان را در پیش داریم؛ البته فضاآرایی‌ها در این ایام شکل انتخاباتی هم دارد.

قلندر شریف ادامه داد: برای کلیه فعالیت‌هایمان در حوزه فرهنگی پیوست انتخاباتی نیز تعریف کرده‌ایم. فضاآرایی شهر مشهد نیز پس از نیمه شعبان روی انتخابات متمرکز خواهد شد. فعالیت بسیار ویژ‌ه‌ای را جهت حرکت به سمت یک انتخابات پرشور با مشارکت حداکثری مردم را در تمام حوزه‌ها آغاز کرده‌ایم تا تمام مردم عزیزمان با افتخار پای صندوق رای بیایند و مشارکت حداکثری را محقق بخشند.

وی در خصوص تبلیغات کاندیدا‌های انتخابات ۱۱ اسفند مجلس شورای اسلامی در سطح شهر مشهد گفت: فضا به صورت مشترک، برابر و مساوی برای تمام نامزد‌ها فراهم است و تمام کاندیدا‌های انتخاباتی می‌توانند از فضا‌های شهری استفاده کنند. شهرداری مشهد هیچ منع و محدودیتی در حوزه تبلیغات انتخاباتی برای کاندیدا‌ها ندارد، مگر مواردی که به ما اعلام شود و منع قانونی داشته باشد. محل‌هایی که مشخص شده، کاندیدا‌ها می‌توانند استفاده کرده و بهره ببرند.

شهردار مشهد اضافه کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب راهبرد‌های اساسی انتخابات را امنیت، رقابت و سلامت تعیین کرده‌اند، کاندیدا‌ها نیز با حداکثر توان خود ورود کرده و رقابت کنند تا انشاالله شاهد مشارکت حداکثری مردم باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->